Votre Forum

Identifiez-vous avec le pseudo d'administration pour configurer et personaliser votre forum.

Vous n'êtes pas identifié.

#1 21-12-2017 03:49:07

LauraMalory
Nouveau membre
Date d'inscription: 21-12-2017
Messages: 3

nike air force

Hvis du er fan af nike air force Nike Air Footscape, så er der her en ny farvelægning, som du kan løbe lige nu. Denne Air Footscape NM er samlet i Wolf Gray i hele den øvre del og er fremstillet af mesh, neopren, ruskind og ballistisk nylon i hele med hvide accenter lander på snørebånd, branding, mellemsål og ydersål. Subtile hits af sort ses også på ydersålen for yderligere kontrast. Du kan finde denne Nike Air Footscape NM i Wolf Gray hos udvalgte forhandlere nu for $ 120. Dette par er i øjeblikket tilgængeligt hos udvalgte Nike-forhandlere i udlandet først, mens en stateside-udgivelse er overhængende .

Jeg synes, det er et af de mest ikoniske sko, som Nike nogensinde har skabt. "Overdrevne proportioner fra Dunk Lux High er implementeret, herunder det forstørrede Swoosh og såvel som foxing og eyestay. Består af fuldkornet læder til holdbarhed, har modellen også en fjernelse af tåperperationerne, rullede kanter på den øvre og RT-logoet og Nike swoosh prægede på hælen. Endelig afsluttes en slank Lunarlon indersål til ultramjuk polstring og hukommelseskum i den quiltede læderkrave og tungen nike sb af det slanke design. Du kan købe et par, der begynder den 10. februar på NikeLab på Bergdorf Goodman, NikeLab 21M, Dover Street Market New York, Kith BK og Concepts NYC. En global udgivelse hos flere NikeLab-forhandlere er sat til 23. februar.

Nike Aptare er en af Nike s nyeste livsstil løbere, da skoen har en glidende nike roshe run konstruktion, der gør det nemt at tænde og slukke. Fremstillet ovenfor er en af de nyeste farve muligheder, der er dækket af sort i hele mesh øvre med tonal branding på sidepaneler. Multicolor regnbue detaljer er så set på eyelets. hælfane og branding på indersålene. En Sejlsål enhed omdanner udseendet på denne Nike Aptare, som du kan købe hos udvalgte forhandlere nu for $ 100. Tidligere udstillet i Wolf Gray, nu tager vi et kig på en ny farvevej fra Nike Air Footscape NM, denne gang i Black. Den lette løber fra Swoosh kommer ud af mesh, neopren, ruskind og ballistisk nylon på den øvre for en blanding af ydeevne og mode / livsstil. Sort tager sig nike air presto af flertallet af denne Air Footscape med mørke grå accenter på snørebånd og branding. Endelig har vi en hvid mellemsål og ydersål for at give yderligere kontrast. Du kan købe Air Footscape NM i Black / Dark Gray nu hos udvalgte forhandlere for $ 120.

Tjek den seneste ud af Nike Air Max-linjen. Overvejes en træningssko, klarer Nike Air Max TR 17 at skille sig ud fra pakken på grund af sin enestående konstruktion. Som du kan se af ovenstående billeder, er Nike Air Max TR 17 sammensat af en neopren indre bootie matchet med den premium læder øvre fremhævet af de vævede sømninger placeret på sidepaneler og skoens hæl. En ting som en halvtrænings træner og halve livsstil med wove chukka inspiration. Dette særlige par er klædt i Linned og Sort og kan nu hentes fra udvalgte forhandlere for $ 190.

Den klassiske Nike Air Zoom Spiridon blev genoplivet sidste sommer i en række OG og nye farveveje, og i 2017 består denne gengivelse som silhuettens første farvevej. Donere en snigende blacked-out profil, lav-top sneaker består af åndbar mesh med syntetiske og læder detaljer. Subtile hits af rødt er tydelige på de miniature Swoosh accenter og en del af ydersålen, mens en krøllet ydersål yderligere hætter ud af sin overordnede palette og design helt og holdent. Prissat ved $ 140, kan du købe dette dristige par hos udvalgte Nike-forhandlere verden over nu.

Nike Air Foamposite Pro behandles i en livsstilsopgradering til en af sine nyeste iterationer i år. Selvom det forbliver tro mod sin oprindelige designprofil, har nike tn basketball sneaker været forbedret med en premium læderkonstruktion, dyppet i solbrunte. Den stilfulde, neutrale tone fortsætter mod indersiden, tungen, øjenhårene, hælen og dens signatur karbonfiberskind, som også fornyes i læder. Desuden udpeger metallisk rød bronze / kobber swooshes og kompletterer den æstetisk behagelige profil helt og holdent. Endelige detaljer omfatter hvide pull-faner, voksede premium-snørebånd og en iset gennemsigtig ydersål. Dette eksklusive par foreslås at debutere hos udvalgte Nike-forhandlere, der starter den 9. februar, til en pris på 300 USD. Klik og bogmærke vores officielle Nike Air Foamposite Pro Vachetta Tan http://www.bekanyenow.com/images/detail/nike-000akp.jpg start side nu for yderligere billeder, seneste info og udgivelsesoplysninger.

Hors ligne

 

Pied de page des forums